Dostava in stroški dostave


Obrazložitev besednih zvez:

Predvideni rok odpreme – je rok odpreme blaga iz skladišča Logatec izračunan na podlagi trenutnih zalog in povprečnih rokov dobave s strani dobavitelja .
S predvidenim rokom odpreme opreriramo pred potrditvijo naročila s strani ponudnika

Rok odpreme – je predviden rok v katerem bo ponudnik naročeno blago, ki je v predvideni zalogi, odpremil iz skladišča. V kolikor blago ni na zalogi v skladišču v trenutku potrditve naročila, veljajo predvideni roki odpreme na potrditvi naročila.
Predvideni roki odpreme in roki odpreme se lahko razlikujejo v primeru, da mine dalj časa med izračunom teh rokov in potrditvijo naročila, oziroma v primeru večjega zanimanja za določene proizvode.

Dostava naročenega blaga se izvaja preko različnih ponudnikov paketne distribucije, ki blago dostavijo do kupca v vse kraje v Sloveniji. Prevoznika paketne distribucije izbere ponudnik, ki ima pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Ob dostavi blaga kupec prejme obrazec za vračilo artiklov, garancijski list v kolikor izdelek ima garancijski priloženb v originalu in obrazec za uveljavljanje reklamacije, z dodatnimi informacijami o poteku posameznega postopka.

1. Dostava in stroški dostave izdelkov Zarges – lestve, delovni odri, zabojniki

Blago, ki je na zalogi se odpremi predvidoma isti ali naslednji delovni dan po potrjenem naročilu (ne velja ob vikendih in praznikih), ostalo blago pa v odpremnih rokih navedenih na potrditvi naročila, okvirno od 7 do 21 dni. V primeru, da je uporabnik naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Izdelki večjih dimenzij s cenami nad 300,00 EUR brez DDV za posamičen kos so dostavljeni brezplačno.

Cenik transporta izdelkov večjih dimenzij s cenami do 300,00€ brez DDV za posamičen kos:
A: Dolžina zložene lestve do 1,60 m: 5,00€
B: Dolžina zložene lestve od 1,61 m do 2,89 m: 8,00€
C: Dolžina zložene lestve od 2,90 m do 4,00 m: 20,00€
D: Dolžina zložene lestve od 4,01 m do 5,00 m: 40,00€
E: Dolžina zložene lestve od 5,01 m do 6,00 m: 50,00€
F: Dolžina zložene lestve od 6,01 m do 7,00 m: 65,00€

Stroški odpreme za prodajni program izdelkov Zarges se obračunavajo samostojno, neodvisno in ločeno od stroškov odpreme naših ostalih prodajnih programov.

2. Dostava in stroški dostave izdelkov ostalega prodajnega programa

Rok odpreme prične teči isti delovni dan, v primeru prejema nakazila/plačila do 12:00 ure delovnega dne, sicer pa prvi delovni dan po prejemu nakazila/plačila.
Dostava, za vsa naročila s skupno vrednostjo naročenega blaga nad 100,00 EUR brez DDV, je brezplačna. V primeru, da je skupna vrednost naročila manjša od 100,00 EUR brez DDV, podjetje Zavas d.o.o. zaračuna stroške dostave v znesku 5,00 EUR ter DDV.

Morda vas zanima tudi

Cene

Cene so predstavljene kot:
Redne cene – so cene, ki veljajo v maloprodajno-svetovalnih centrih Zavas, BTC Ljubljana, spodnja etaža Dvorane A in...

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit...

Garancija

Iz Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Ur.l. RS, št. 98/2004)
Blago, za katero se izda garancija za brezhibno delovanje, je blago, katerega...

Reklamacija

Stvarne napake
Ponudnik mora kupcu izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne in pravne napake svoje izpolnitve. Napaka je stvarna,...

Podpora kupcem

0802275

 

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - petek:
7:30-16:00
 

e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
f: 01 5610 430

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutev

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačilaOblačila za enkratno uporabo

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveGradbeno dvigaloZARGES Stairs and PlatformsDelovni odri

Košarica je prazna
SloEngHrv