Poslanstvo in vrednote ZAVAS


 

 

Naše poslanstvo

Z vsakim produktom, storitvijo in rešitvijo dvigujemo standarde varnosti, zdravja in udobja pri delu.
Želimo, da ste varni v urejenem delovnem okolju.


Naše vrednote

Svoje delo opravljamo odgovorno in s  strastjo.  
Zaposleni se zavedamo potreb in izzivov naših kupcev. Svojo energijo vlagamo v to, da je naša celovita storitev zanesljiva, strokovna, natančna in hitra. 

Pri našem delu nas povezuje in motivira želja po uspehu našega podjetja, naših ekip in posameznikov, naših kupcev, dobaviteljev in ostalih partnerjev.

Delujemo skrbno.
Zavedamo se, da delujemo in se razvijamo v širšem družbenem in socialnem okolju. Naša skrb je usmerjena v zaposlene, partnerje in okolje. Mar nam je za našo skupno prihodnost.

S svojimi dejanji prispevamo k varni, urejeni in trajnostno usmerjeni družbi.

Ustvarjamo spremembe.
Spremembe so stalnica, sprejemamo jih z odprtimi rokami. Ustvarjamo nove trende, ki so priložnost za napredek in razvoj.

Vztrajno izboljšujemo našo storitev in ustvarjamo vedno višje standarde varnega in urejenega delovnega okolja.

Sami sebe vedno znova presegamo.
Stremimo k stalni rasti in napredku, učenje je del našega vsakdanjika. Znanje nam daje priložnost, energijo in motivacijo, da uresničujemo naše skupne ambicije tako, da se nenehno izboljšujemo na vseh področjih delovanj, tako posamezniki kot ekipa.

Danes smo boljši kot včeraj. Jutri bomo boljši kot danes.

Podpora kupcem

0802275

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - petek:
7:30-16:00
 

e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
 

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutevObutev za splošno uporabo

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačilaOblačila za enkratno uporabo

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveGradbeno dvigaloZARGES Stairs and PlatformsDelovni odri

Košarica je prazna
SloEngHrv