Storitve


Prodajno-svetovalni centri


Podjetje ZAVAS d.o.o. vam nudi možnost nakupa varovalne opreme tudi v maloprodajno-svetovalnih centrih ZAVAS v spodnji etaži Dvorane A v BTC City Ljubljana, Qlandia Maribor,
Qlandia Novo mesto in v Kopru. Strokovno usposobljeno osebje vam bo svetovalo pri izbiri varovalne opreme, ki jo zahteva vaše delo.

Lokacije vseh ZAVAS prodajno-svetovalnih centrov >> TUKAJ

 

Direktna prodaja za celo Slovenijo


Z direktno prodajo v podjetju Zavas skrbimo za veliko in močno mrežo direktnih kupcev. Naši prodajni svetovalci so prisotni v vseh slovenskih regijah. Njihovo delo temelji na osebnem pristopu po predhodnem dogovoru. Z rednimi obiski svojim strankam zagotavljamo pravilno izbiro osebne varovalne opreme in nudimo strokovno podporo. Zaupanje in varnost gradimo na dobrih poslovnih odnosih, izmenjavi potrebnih informacij in temeljitem posvetu s stranko.

V primeru zanimanja oz. povpraševanja glede izdelkov se obrnite na naše prodajnike, ki vam bodo znali strokovno svetovati pri izbiri osebne varovalne opreme. Dosegljivi so na direktna.prodaja@zavas.com

Spletna trgovina Zavas


Zavas v svoji e-trgovini ponuja kupcem spletno prodajo aktualnega asortimaja. Izdelke spremlja natančen tehnični opis, ki vam izdelek podrobno predstavi zato hitro ugotovite, kaj točno potrebujete. Obisk naše spletne trgovine vam bo prihranil čas, saj boste tako izjemno hitro in enostavno opravili nakup.

Skrb za celostno podobo / emblemiranje


Z izbiro kakovostnih, udobnih in praktičnih delovnih oblačil nudite sebi in svojim zaposlenim varne in urejene delovne pogoje. Zavedamo se, da počutje zaposlenih na delovnem mestu vpliva na zadovoljstvo in pripadnost podjetju, ki sta ena od ključnih komponent celotne podobe podjetja.
Ste že pomislili, kakšen učinek imajo lahko na zunanjo podobo podjetja delovna oblačila opremljena z vašim logotipom? Že ob prvem stiku s stranko zaposleni sporočajo vrednote, kulturi in vizijo podjetja, ustvarjate prepoznavnost podjetja ter gradite podobo resnega in urejenega podjetja.
V podjetju Zavas d.o.o vam poleg svetovanja pri izbiri ustrezne opreme za varno delo v celoti pripravimo in izvedemo tudi vezenje ali tisk na delovna oblačila. Pred samo izvedbo tiska ali vezenja vam bomo v predogled poslali tudi predlogo postavitve vašega logotipa na izbranem oblačilu.


ZAVAS Just in time safety® / aparati za izdajanje OVO


JUST IN TIME SAFETY® je dinamična in optimizirana storitev oskrbe. Vam in vašim zaposlenim omogoča osebno varovalno opremo:
•    blizu delovnega mesta,
•    ob pravem trenutku,
•    pravo osebno varovalno opremo ter
•    ob najnižjih skupnih stroških oskrbe
Oskrba se vrši preko nameščenih avtomatov za kontrolirano razdeljevanje opreme ZAVAS JUST IN TIME SAFETY. Računalniško krmiljeni napredni avtomati so robustni, prilagodljivi in primerni za industrijska okolja. Uporabnikom zagotavljajo izjemno učinkovit in enostaven odjem.

Običajni izdelki, ki se razdeljujejo so rokavice, respiratorji, zaščitna očala in drugi volumensko manjši izdelki, možno pa je tudi razdeljevanje večjih izdelkov s pomočjo dodatnih modulov. Najoptimalnejšo konfiguracijo avtomatov vam pripravimo na podlagi analize vaše obstoječe oskrbe.
 

Več o storitvi in oskrbi z OVO aparati si lahko preberete v objavi na naši spletni strani >>TUKAJ

 

Usposabljanje uporabnikov in strokovna izobraževanja

Primeren višinski varovalni sistem ter strokovno usposobljen delavec je predpogoj za zmanjšanje tveganj povezanih z delom na višini.
S strani Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti imamo pridobljeno dovoljenje za opravljanje strokovnih nalog s področja varnosti in zdravja pri delu in vsakemu naročniku na podlagi zahtev pripravimo prilagojen program usposabljanja, ki temelji na konkretnih delovnih nalogah in uporabnikovi opremi. Praktični del usposabljanja se lahko izvede na konkretnih sistemih z uporabo konkretne osebne varovalne opreme.
Po izvedenem usposabljanju vam izdelamo zapisnike in potrdila o izvedenem usposabljanju, s katerimi lahko potrjujete udeležbo ali usposobljenost svojih delavcev.
 

Projektiranje rešitve


Odlikujejo nas kakovostne in celovite rešitve. S svojim visoko strokovno usposobljenim in izkušenim kadrom vam zagotovimo inženiring specializiran v višinske varovalne sisteme. Zaposleni s specialnimi znanji, pridobljenimi certifikati in izkušnjami, jamčijo, da je projektirana rešitev skladna z zakonodajo in zahtevami standardov ter smernic.



Izvedba projekta – montaža


Na podlagi ogleda stanja, ocene tveganja ter projektirane rešitve, nudimo izvedbo projekta montaže višinskega varovalnega sistema. Faza izvedbe vključuje aktivnosti:
•    montaža
•    kontrola izvajanja del
•    strokovni in obračunski nadzor
•    tehnični pregled projektirane rešitve
•    primopredaja
•    nudenje garancije
 
Montažo izvedejo naši pooblaščeni monterji, ki so usposobljeni, izkušeni ter certificirani s strani proizvajalca višinskega varovalnega sistema. Po zaključku montaže naročniku predamo celovito projektno dokumentacijo vključno z izjavo o skladnosti montaže s projektno dokumentacijo.
Po zakonu o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1) mora delodajalec zagotoviti varno delovno okolje in uporabo varne delovne opreme. Na podlagi pridobljenih dovoljenj in strokovno usposobljenega kadra, Vam zagotovimo dokazila o ustreznosti izvedenih projektnih rešitev.  S pridobljenimi dokazili lahko potrjujete varnost in zanesljivost vgrajenih sistemov in elementov.



Ocenjevanje tveganja in predlog zmanjšanja


Podjetje ZAVAS s svojimi strokovnjaki nudi sistematičen pregled tveganj pred padcem z višine, oceni tveganje in predlaga ukrepe s katerimi se tveganje zmanjša na sprejemljivo raven.
1. korak: Pregled stanja - prepoznavanje nevarnosti
2. korak: Prepoznavanje ogroženih oseb
3. korak: Ocenjevanje tveganja
4. korak: Sprejem preventivnih ukrepov
5. korak: Izvajanje preventivnih ukrepov
6. korak: Spremljanje stanja in posodabljanje



Pregled stanja - prepoznavanje nevarnosti – svetovanje


V podjetju ZAVAS nudimo storitev pregled stanja z namenom identifikacije tveganj padcev z višine.
Delodajalec mora upoštevati spreminjajoče se okoliščine. V skladu z okoliščinami so izvedeni preventivni ukrepi in izbirane ustrezne delovne in proizvajalne metode. Te zagotavljajo izboljševanje stanja in višjo raven varnosti in zdravja pri delu.


Periodični pregled


Višinski varovalni sistemi v primeru padca varujejo uporabnikovo življenje in zdravje zato je pomembno, da so sistemi ves čas brezhibni. Potrebno jih je pregledovati, vzdrževati ter po potrebi tudi servisirati.
Skozi vso življenjsko dobo višinskega varovalnega sistema zagotavljamo periodično strokovno pregledovanje in servisiranje višinskih varovalnih sistemov ter opreme. Servisiranje in periodično pregledovanje se izvaja v skladu z navodili proizvajalca za namestitev in uporabo.

 

 

Morda vas zanima tudi

Brezplačna dostava

Dostava, za vsa naročila s skupno vrednostjo naročenega blaga nad 150,00 EUR brez DDV, je brezplačna.

V primeru, da je skupna vrednost naročila...

Podpora kupcem

0802275

PRODAJNA PODPORA:

T: 01 5610 420

E: prodaja@zavas.com

E: narocila@zavas.com

REKLAMACIJE:

T: 01 5610 422

E: reklamacije@zavas.com

VARNO DELO NA VIŠINI:

T: 01 5610 443

E: visina@zavas.com

DELOVNI ČAS - PISARNE

Ponedeljek - četrtek:

7:30 - 15:30

Petek:

7:30-15:00
 

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutevObutev za splošno uporabo

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačilaOblačila za enkratno uporabo

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveDelovni mobilni zložljivi odri

Košarica je prazna
SloHrv