Profesionalna delovna oblačila

7. december 2010


Delovna oblačila so pomemben dejavnik kakovostnega in zbrano opravljenega dela, saj omogočajo uporabniku udobje, funkcionalnosti in zaščito pred poškodbam na delu.



Delovna oblačila vrhunske kakovosti, vam v podjetju Zavas nudimo zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam in skrbnemu izboru priznanih blagovnih znamk.

Z izbiro kakovostnih zaščitnih oblačil, boste kljubovali izredno slabim vremenskim pogojem, delavcem pa bodo zaščitna oblačila nudila dolgotrajno zaščito in udobje.

Obleke za delo so certificirane sklano z evropskimi standardi zaščite in so tako primerna za različna področja dela. S pomočjo ocene tveganja za posamezno področje dela, lahko lažje najdete ustrezno delovno oblačilo.

Vzdrževanje
Za ohranjanje dolgotrajnosti, funkcionalnosti in zaščite, moramo z oblačili ravnati v skladu z navodili za vzdrževanje. Simboli na etiketah delovna oblačila, tvorijo navodila za vzdrževanje (navodila za pranje, kemično čiščenje, likanje, sušenje in beljenje) in jih moramo upoštevati.

Vezenje in tisk
Vezenje

Vašim novim delovnim oblačilom lahko dodate tudi noto/barvno svojega podjetja. Glede na materiale izbranih delovna oblačila vam bomo svetoval izbiro med vezenjem ali termalnim tiskom vašega logotipa.





Blagovna znamka Planam
Delovna oblačila Planam so namenjena vsem področjem dela, željam, okusom in zahtevam. Skozi 20 linij nudi blagovna znamka Planam od najosnovneše, splošne zaščite pri delu, do specialnih zaščitnih oblačil, ki nudijo zaščito pred nevarnostmi na delovnem mestu, ki lahko povzročijo hude telesne poškodbe (zaščita pri varjenju, zaščita pred vročino in plameni, zaščita pred nizko napetostjo, antistatična zaščita, HACCP zahteve, eksplozivno nevarna območja...).
Delovna oblačilaPlanamŽenskeEN20471


Delovna oblačila Helly Hansen Workwear
Posebno zgodbo z oblačili piše tudi Helly Hansen, ki jo je pričel leta 1877. Od takrat in prav do danes, ko se je razvoj razširil na področje klasičnih delovnih oblačil, dežnih, dobro vidnih in zimskih delovnih oblačil.


V okviru BP blagovne znamke delovnih oblačil  vam nudimo pester in moden izbor kuharskih oblačil, oblačil za gostinstvo in turizem ter zdravstvo.

ashford  čevlji  hlače  majica  Telovnik
 

Zadnje objave

Prilagojen delovni čas nekaterih poslovalnic v petek, 12.01.2023

V petek, 12.01.2023 bodo imele nekatere od naših poslovalnic prilagojen delovni čas.
Seznam poslovalnic in delovni čas je objavljen spodaj.
Hvala...

Nizke temperature so tu! Poskrbite za toplo in suho obutev!

 
 

Predstavljamo širok izbor zimske obutve, opremljene z membrano ali toplo podlogo, v kateri boste na varnem, toplem in suhem ne...

Helly Hansen Lifa Merino delovna podoblačila

 
 
Delovna podoblačila HH LIFA Merino zagotavljajo izolacijo in uravnavanje vlage s 100% LIFA vlakni. LIFA je ultra...

Zaščitite se pred mrazom s Helly Hansen Haag/Manchester jakno!

Jakna Haag/Manchester in podloga Red Lake skupaj predstavljata popularno in praktično kombinacijo, ki jo lahko uporabljate pozimi,...

Akcijska ponudba izbranih modelov bund HH v mesecu novembru!

 

V veliki akcijski ponudbi delovnih bund, zimskih jaken in termoflisov smo pripravili izbor modelov Helly Hansen, med katerimi najdete...

Podpora kupcem

0802275

PRODAJNA PODPORA:

T: 01 5610 420

E: prodaja@zavas.com

E: narocila@zavas.com

REKLAMACIJE:

T: 01 5610 422

E: reklamacije@zavas.com

VARNO DELO NA VIŠINI:

T: 01 5610 443

E: visina@zavas.com

DELOVNI ČAS - PISARNE

Ponedeljek - četrtek:

7:30 - 15:30

Petek:

7:30-15:00
 

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutevObutev za splošno uporabo

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačilaOblačila za enkratno uporabo

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveDelovni mobilni zložljivi odri

Košarica je prazna
SloHrv