Klasične delovne obleke


Delovne obleke BP vam prinašajo nekaj drugačnega. Moderen videz, izjemna kakovost materialov, lahko vzdrževanje, dovršeni detajli in še mnogo več....Kolekcije BP so izdelane za modernega človeka, ki ne riše več jasne meje med delom in prostim časom. To so obrtniki in ponudniki storitev, za katere delo je sestavni del življenja. Ljudje, ki uživajo preživeti čas na delovnem mestu.

Za vse te ljudi, BP ponuja možnost kombinacije, praktičnost in vrhunske materiale - izbira BP Workwear  vendo pomenibistven korak naprej. Odkrijte raznolikost BP sistemov Workwear in izkusite resnično kakovost blagovne znamke.

BP kolekcije work&wash odlikujejo odlični trpežni materiali, ki so redno pregledovani, obstojne barve, mnogi funkcionalni detajli, ki naredijo oblačila udobna, izredno uporabna in modnega izgleda.
delovne obleke BP

Blagovna znamka BP je že več kot 220 let sinonim za vrhunsko kakovost izdelave delovnih oblačil za različne poklice, iz najzahtevnejših materialov.

Delovne obleke I. kategorije nekateri označujejo tudi kot poklicna oblačila, saj so to oblačila za različne poklice oziroma delovne uniforme. To so delovna oblačila, ki so značilna za določene poklice zaradi svojega izgleda ter funkcionalnosti.

BP delovne obleke za zdravstvo
BP delovne obleke za kuhinjo, strežbo
Klasične modne delovne obleke BP

delovne obleke  delovne obleke zdravstvo

BP blagovna znamka je v duhu drugačnosti izbolikovala tudi delovne obleke z retro videzom - kolekcija Jung, ki ruši negativen prizvok delovnih oblačil med mladimi.

Morda vas zanima tudi

Dodatne informacije o osebni varovalni opremi

V dodatnih vsebinah želimo predstaviti vse ostale podrobnosti, ki jih kot uporabniki delovne zaščitne opreme iščete.

Podpora kupcem

0802275

 

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - petek:
7:30-16:00
 

e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
f: 01 5610 430

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutev

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačila

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveGradbeno dvigaloZARGES Stairs and PlatformsDelovni odri

Košarica je prazna
SloEngHrv