Zaščitna obutev MONITOR, odlično razmerje med ceno in kakovostjo

26. januar 2022


 

MONITOR se pri razvoju obutve osredotoča na varnost in potrebe uporabnika ter prinaša odlično razmerje med ceno in kakovostjo. 

Poglobljeno znanje o anatomiji stopala skupaj z najnovejšo tehnologijo izdelave obutve, je osnova za zaščitno obutev Monitor. Za Monitor so značilni skrbno izbrani materiali, kakovostna in robustna izdelava ter inovativna miselnost.

Lastnosti obutve MONITOR so med drugim nizka teža, odlična zračnost in blaženje energije.

Zaščitna obutev Monitor je dobila navdih v tehničnih lastnosti pohodniških čevljev.
 

Izdelki Monitor izstopajo iz množice, saj oblikovanju dajejo  pomemben poudarek in se pri svojih idejah ločijo od drugih. Pri oblikovanju se naslanjajo na kakovost in funkcionalnost obutve. To je den izmed razlogov, da je Monitor eden vodilnih proizvajalcev zaščitne obutve v Skandinaviji.
 

V MONITORJU si vedno prizadevajo biti v ospredju razvoja. Aktivno spremljajo in upoštevajo potrebe strank, spremembe na trgu in nove trende. Poslužujejo se uporabe pametnega sodelovanja in izmenjave znanja, da bi ohranili svoj položaj na čelu razvoja zaščitne obutve.
 

Slogan obutve MONITOR »Safe & Smart« povzema to, kar predstavlja temelj oblikovne zasnove. Zaščita je na prvem mestu. Vsak čevelj mora imeti najvišjo možno oceno v svojem zaščitnem razredu. Enako pomembno je tudi oblikovanje. Pri tem delu jih navdihujejo okolje in trendi, nove tehnologije in novi materiali.
 

Artikle MONITOR v aktualni ponudbi ZAVAS lahko pogledate na tej povezavi.

 

 

 

Zadnje objave

Vodni stolpec

Vodni stolpec je podatek, ki nam pove kakšna količina vode lahko obremeni tkanino, preden ta začne prepuščati.

Membrane

Membrana je tanek, nepremočljiv in zračen sloj materiala, nameščen na zunanji zaščitni strani oblačila ali obutve.

Poslovalnica v Murski Soboti končala z inventuro se odpira danes ob 13. uri!

Spoštovani kupci!
 
Inventuro v naši poslovalnici v Murski Soboti smo zaključili in je trgovina ponovno ODPRTA
od 13. ure...

Podpora kupcem

0802275

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - petek:
7:30-16:00
 

e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
 

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutevObutev za splošno uporabo

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačilaOblačila za enkratno uporabo

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveDelovni mobilni zložljivi odri

Košarica je prazna
SloEngHrv