Zamenjajte vašo staro čelado za novo KASK in izkoristite 20% popusta

3. september 2020


NAJ BO GLAVA NA VARNEM
 

Poskrbite, da bo vaše glava bolj varna in da vam bo pod čelado bolj udobno.

Zamenjajte vašo staro čelado katerkoli znamke za novo KASK in priznali vam bomo 20% popusta na celotno ponudbo opreme za zaščito glave KASK.


STALEN RAZVOJ

Poslanstvo blagovne znamke KASK je stalen razvoj visoko kakovostnih izdelkov in doseganje popolnega ravnovesja med tehnološko odličnostjo, funkcionalnostjo, varnostjo in privlačnim dizajnom.

Podjetje KASK s sedežem v Italiji je specializirano za razvoj, oblikovanje in izdelavo varnostnih čelad najvišje kakovosti.


Znamka KASK je na področju varnosti pri delu prepoznana po izdelkih visoke kakovosti, ki so univerzalno uporabni, še zlasti pa so v samem svetovnem vrhu na področju varnega dela na višini.  
 

Čelade KASK so v ospredju tudi na športnem področju, in sicer kolesarjenje, smučanje, turno smučanje, planinarjenje, plezanje, ter tudi na področju gorskega reševanja.

Vsi izdelki KASK so izdelani v Italiji in so prestali najstrožje varnostne in kakovostne preizkuse KASK-ovega Udobja varnosti in oblikovanja, ki je bilo leta 2016 mednarodno priznano z nagrado »iF Design Award« in »Red Dot Award«.

Z nenehnim doseganjem novih trgov je KASK danes med najpomembnejšimi blagovnimi znamkami v profesionalnem in športnem svetu z ohranjanjem visokih varnostnih standardov za zagotavljanje vrhunskih čelad, ki zagotavljajo najboljšo zaščito uporabnika. KASK zaščitne čelade so prisotne v več kot 60-ih državah po vsem svetu.

ČELADE KASK SO POZNANE PO ZELO PRAKTIČNEM IN RAZDELANEM SISTEMU DODATKOV.


ČELADA KASK ZENITH


 

Zenith je najprej zaščitna čelada in je hkrati popoln komplet za zaščito glave.
 

Zasnovana in izdelana v Italiji čelada KASK ZENITH, je bila razvita, da zagotavlja najvišje varnostne standarde, ki nudijo najvišjo raven udobja in vsestranskosti, obogatena pa je z dotikom italijanskega oblikovanja KASK.

Čelada KASK ZENITH zagotavlja odlično prileganje, visoko zračnost in stabilnost. Vse dodatke lahko preprosto namestite in zamenjate s sistemom Easy Click, inovativnim integriranim sistemom za montažo. Tako zaščitna čelada Zenith nudi resnično edinstveno prilagodljivost potrebam delavca.
 

Zaščitna čelada Zenith z dodatki dosega širok asortiman izdelkov za zaščito glave, ki je na voljo z različnimi certificiranimi standardi, tudi z zaščito pred nevarnostmi elektrike.

Zaščitna čelada Zenith je prejela nagradi iF Design Award in Red Dot Design Award. Ta dosežka podpirata poslanstvo podjetja KASK za razvoj ter izdelavo športnih in zaščitnih čelad na najvišji ravni udobja, kakovosti in oblikovanja.


Akcija velja od 3. 9. do 31. 12. 2020 v fizičnih trgovinah ZAVAS. ZAVAS si pridržuje pravico spremembe pogojev akcije.

Zadnje objave

Nova trgovina ZAVAS v centru Supernova Garden Mall v Zagrebu

Podjetje ZAVAS je v ponedeljek, 14.9.2020, odprlo svojo drugo trgovino na Hrvaškem, ki se nahaja v centru Supernova Garden Mall v Zagrebu.
Delovni...

Trgovina ZAVAS Maribor v novih prostorih v istem centru

 
Trgovino ZAVAS Maribor smo preselili v nove prostore znotraj istega centra Supernova Qlandia Maribor. ZAVAS Maribor je zdaj v novih, lepših...

ZAVAS Maribor bo v sredo, 26. 8. 2020, zaprt zaradi selitve v nove prostore znotraj istega centra

Trgovina ZAVAS Maribor bo v sredo, 26. 8. 2020, zaprta zaradi selitve v nove prostore znotraj istega centra Supernova Qlandia Maribor.
Že od tega...

Popust za študente in dijake za obleke za vaje in prakso

Za vse dijake in študente smo pripravili posebno ugodnost - 10% popust na vso osebno varovalno opremo. Akcija velja od 4. 8. do 31. 10. 2020...

Zavas Maribor in Zavas Novo mesto v Supernovi odprta tudi ob nedeljah

Spoštovani kupci,

obveščamo vas da sta prodajno-svetovalna centra ZAVAS v Supernovi Maribor in Novo mesto odprta tudi ob nedeljah. Delovni čas...

Podpora kupcem

0802275

 

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - petek:
7:30-16:00
 

e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
f: 01 5610 430

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutev

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačilaOblačila za enkratno uporabo

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveGradbeno dvigaloZARGES Stairs and PlatformsDelovni odri

Košarica je prazna
SloEngHrv