Zamenjajte vašo staro čelado za novo KASK in izkoristite 20% popusta

3. september 2020


NAJ BO GLAVA NA VARNEM
 

Poskrbite, da bo vaše glava bolj varna in da vam bo pod čelado bolj udobno.

Zamenjajte vašo staro čelado katerkoli znamke za novo KASK in priznali vam bomo 20% popusta na celotno ponudbo opreme za zaščito glave KASK.


STALEN RAZVOJ

Poslanstvo blagovne znamke KASK je stalen razvoj visoko kakovostnih izdelkov in doseganje popolnega ravnovesja med tehnološko odličnostjo, funkcionalnostjo, varnostjo in privlačnim dizajnom.

Podjetje KASK s sedežem v Italiji je specializirano za razvoj, oblikovanje in izdelavo varnostnih čelad najvišje kakovosti.


Znamka KASK je na področju varnosti pri delu prepoznana po izdelkih visoke kakovosti, ki so univerzalno uporabni, še zlasti pa so v samem svetovnem vrhu na področju varnega dela na višini.  
 

Čelade KASK so v ospredju tudi na športnem področju, in sicer kolesarjenje, smučanje, turno smučanje, planinarjenje, plezanje, ter tudi na področju gorskega reševanja.

Vsi izdelki KASK so izdelani v Italiji in so prestali najstrožje varnostne in kakovostne preizkuse KASK-ovega Udobja varnosti in oblikovanja, ki je bilo leta 2016 mednarodno priznano z nagrado »iF Design Award« in »Red Dot Award«.

Z nenehnim doseganjem novih trgov je KASK danes med najpomembnejšimi blagovnimi znamkami v profesionalnem in športnem svetu z ohranjanjem visokih varnostnih standardov za zagotavljanje vrhunskih čelad, ki zagotavljajo najboljšo zaščito uporabnika. KASK zaščitne čelade so prisotne v več kot 60-ih državah po vsem svetu.

ČELADE KASK SO POZNANE PO ZELO PRAKTIČNEM IN RAZDELANEM SISTEMU DODATKOV.


ČELADA KASK ZENITH


 

Zenith je najprej zaščitna čelada in je hkrati popoln komplet za zaščito glave.
 

Zasnovana in izdelana v Italiji čelada KASK ZENITH, je bila razvita, da zagotavlja najvišje varnostne standarde, ki nudijo najvišjo raven udobja in vsestranskosti, obogatena pa je z dotikom italijanskega oblikovanja KASK.

Čelada KASK ZENITH zagotavlja odlično prileganje, visoko zračnost in stabilnost. Vse dodatke lahko preprosto namestite in zamenjate s sistemom Easy Click, inovativnim integriranim sistemom za montažo. Tako zaščitna čelada Zenith nudi resnično edinstveno prilagodljivost potrebam delavca.
 

Zaščitna čelada Zenith z dodatki dosega širok asortiman izdelkov za zaščito glave, ki je na voljo z različnimi certificiranimi standardi, tudi z zaščito pred nevarnostmi elektrike.

Zaščitna čelada Zenith je prejela nagradi iF Design Award in Red Dot Design Award. Ta dosežka podpirata poslanstvo podjetja KASK za razvoj ter izdelavo športnih in zaščitnih čelad na najvišji ravni udobja, kakovosti in oblikovanja.


Akcija velja od 3. 9. do 31. 12. 2020 v fizičnih trgovinah ZAVAS. ZAVAS si pridržuje pravico spremembe pogojev akcije.

Zadnje objave

Inventura v skladišču Zavas od 9. 5. do 11. 5. 2024

 
Obveščamo vas, da bomo od 9. 5. 2024 (od 12. ure) do predvidoma 11.5. 2024 izvajalali redno letno inventuro v našem logističnem centru v...

Prilagojen delovni čas ZAVAS trgovin, zaradi inventure

Spoštovani poslovni partnerji in kupci, obveščamo vas, da bodo naše trgovine, zaradi inventure zaprte po naslednjem razporedu, kot objavljeno...

Nizke temperature so tu! Poskrbite za toplo in suho obutev!

 
 

Predstavljamo širok izbor zimske obutve, opremljene z membrano ali toplo podlogo, v kateri boste na varnem, toplem in suhem ne...

Helly Hansen Lifa Merino delovna podoblačila

 
 
Delovna podoblačila HH LIFA Merino zagotavljajo izolacijo in uravnavanje vlage s 100% LIFA vlakni. LIFA je ultra...

Zaščitite se pred mrazom s Helly Hansen Haag/Manchester jakno!

Jakna Haag/Manchester in podloga Red Lake skupaj predstavljata popularno in praktično kombinacijo, ki jo lahko uporabljate pozimi,...

Podpora kupcem

0802275

PRODAJNA PODPORA:

T: 01 5610 420

E: prodaja@zavas.com

E: narocila@zavas.com

REKLAMACIJE:

T: 01 5610 422

E: reklamacije@zavas.com

VARNO DELO NA VIŠINI:

T: 01 5610 443

E: visina@zavas.com

DELOVNI ČAS - PISARNE

Ponedeljek - četrtek:

7:30 - 15:30

Petek:

7:30-15:00
 

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutevObutev za splošno uporabo

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačilaOblačila za enkratno uporabo

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveDelovni mobilni zložljivi odri

Košarica je prazna
SloHrv