OBVESTILO GLEDE UKREPOV V ZVEZI S KORONAVIRUSOM COVID-19

18. marec 2020


 


Spoštovani,

V teh nepredvidljivih in negotovih časih, ko pandemija, ki jo je povzročil virus – ta človeškemu očesu neviden sovražnik, postavlja našo družbo in način življenja na ekstremno preizkušnjo, v ZAVAS-u vlagamo vso našo energijo in skrbimo, da zagotavljamo osebno varovalno opremo po cenah, ki so veljale pred izbruhom krize.

Naši maloprodajni prodajno svetovalni centri so skladno z vladno uredbo zaprti, zato pa smo prilagodili našo notranjo organizacijo, tako da lahko zagotavljamo naročanje in odpremo produktov iz naše ponudbe kot običajno in v ustaljenih dobavnih rokih.

Zaloge nekaterih, trenutno najbolj iskanih izdelkov so na žalost pošle. Pri tem v prvi vrsti mislimo na opremo za zaščito dihal in kombinezone za biološko zaščito. Vse drugo blago, kot so delovna oblačila, zaščitna in delovna obutev, običajne delovne rokavice, izdelki za zaščito sluha in glave ter višinska varovalna oprema, je dobavljivo po naših običajnih, kratkih dobavnih rokih, saj smo v podjetju preskrbljeni z visokimi zalogami.

V teh dneh si mnogi med nami zastavljamo številna vprašanja o razlogih za nastalo situacijo, a nimamo odgovorov. Skrbi nas tudi za prihodnost. Mnogi med nami pa čutijo enako – najprej zdravje družine, bližnjih, sodelavcev in nenazadnje osebno zdravje, nato pa zdravje naših podjetij in varnost služb za vse zaposlene. Nekateri ste že doma, mnogi še delate, saj se gospodarstvo enostavno ne more v celoti ustaviti.

V našem podjetju smo zato sprejeli ukrepe za zagotavljanje poteka poslovnega procesa.

  • Organizirali smo ožjo skupino za podporo kupcem, ki je dosegljiva na telefonu 080 22 75 in emailu prodaja@zavas.com, tako da lahko vsa vaša vprašanja lahko naslovite na ta dva kontakta, zaželeno po elektronski pošti.
  • V skladišču smo sprejeli vse potrebne ukrepe iz varnosti in zdravja pri delu, da lahko nemoteno izvajamo prevzem in izdajo blaga.
  • Smo v stalnem stiku z dobavitelji, ki večino blaga odpremljajo po ustaljenih postopkih, saj so tudi sami prilagodili delovni proces.
  • Prosimo vas, da svoja naročila, če le lahko, oddate preko spleta, hkrati pa smo za vsa vprašanja in podporo dosegljivi na 080 22 75 in prodaja@zavas.com.

Tako kot vsi državljani, ne samo Slovenije, ampak celega sveta, držimo pesti, da bomo virus zaustavili in da bomo zaživeli naprej še bolje, kot smo v preteklosti.

Istočasno vas obveščamo, da smo danes odpremili donacijo v višini 500.000 kosov zaščitnih rokavic Virea, namenjenih za biološko zaščito, na Upravo Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Želimo vam vse dobro in zdravje vam in vašim najbližjim.

Ekipa Zavas


 

Zadnje objave

Prilagojen delovni čas nekaterih poslovalnic v petek, 12.01.2023

V petek, 12.01.2023 bodo imele nekatere od naših poslovalnic prilagojen delovni čas.
Seznam poslovalnic in delovni čas je objavljen spodaj.
Hvala...

Nizke temperature so tu! Poskrbite za toplo in suho obutev!

 
 

Predstavljamo širok izbor zimske obutve, opremljene z membrano ali toplo podlogo, v kateri boste na varnem, toplem in suhem ne...

Helly Hansen Lifa Merino delovna podoblačila

 
 
Delovna podoblačila HH LIFA Merino zagotavljajo izolacijo in uravnavanje vlage s 100% LIFA vlakni. LIFA je ultra...

Zaščitite se pred mrazom s Helly Hansen Haag/Manchester jakno!

Jakna Haag/Manchester in podloga Red Lake skupaj predstavljata popularno in praktično kombinacijo, ki jo lahko uporabljate pozimi,...

Akcijska ponudba izbranih modelov bund HH v mesecu novembru!

 

V veliki akcijski ponudbi delovnih bund, zimskih jaken in termoflisov smo pripravili izbor modelov Helly Hansen, med katerimi najdete...

Podpora kupcem

0802275

PRODAJNA PODPORA:

T: 01 5610 420

E: prodaja@zavas.com

E: narocila@zavas.com

REKLAMACIJE:

T: 01 5610 422

E: reklamacije@zavas.com

VARNO DELO NA VIŠINI:

T: 01 5610 443

E: visina@zavas.com

DELOVNI ČAS - PISARNE

Ponedeljek - četrtek:

7:30 - 15:30

Petek:

7:30-15:00
 

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutevObutev za splošno uporabo

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačilaOblačila za enkratno uporabo

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveDelovni mobilni zložljivi odri

Košarica je prazna
SloHrv