OBVESTILO GLEDE UKREPOV V ZVEZI S KORONAVIRUSOM COVID-19

18. marec 2020


 


Spoštovani,

V teh nepredvidljivih in negotovih časih, ko pandemija, ki jo je povzročil virus – ta človeškemu očesu neviden sovražnik, postavlja našo družbo in način življenja na ekstremno preizkušnjo, v ZAVAS-u vlagamo vso našo energijo in skrbimo, da zagotavljamo osebno varovalno opremo po cenah, ki so veljale pred izbruhom krize.

Naši maloprodajni prodajno svetovalni centri so skladno z vladno uredbo zaprti, zato pa smo prilagodili našo notranjo organizacijo, tako da lahko zagotavljamo naročanje in odpremo produktov iz naše ponudbe kot običajno in v ustaljenih dobavnih rokih.

Zaloge nekaterih, trenutno najbolj iskanih izdelkov so na žalost pošle. Pri tem v prvi vrsti mislimo na opremo za zaščito dihal in kombinezone za biološko zaščito. Vse drugo blago, kot so delovna oblačila, zaščitna in delovna obutev, običajne delovne rokavice, izdelki za zaščito sluha in glave ter višinska varovalna oprema, je dobavljivo po naših običajnih, kratkih dobavnih rokih, saj smo v podjetju preskrbljeni z visokimi zalogami.

V teh dneh si mnogi med nami zastavljamo številna vprašanja o razlogih za nastalo situacijo, a nimamo odgovorov. Skrbi nas tudi za prihodnost. Mnogi med nami pa čutijo enako – najprej zdravje družine, bližnjih, sodelavcev in nenazadnje osebno zdravje, nato pa zdravje naših podjetij in varnost služb za vse zaposlene. Nekateri ste že doma, mnogi še delate, saj se gospodarstvo enostavno ne more v celoti ustaviti.

V našem podjetju smo zato sprejeli ukrepe za zagotavljanje poteka poslovnega procesa.

  • Organizirali smo ožjo skupino za podporo kupcem, ki je dosegljiva na telefonu 080 22 75 in emailu prodaja@zavas.com, tako da lahko vsa vaša vprašanja lahko naslovite na ta dva kontakta, zaželeno po elektronski pošti.
  • V skladišču smo sprejeli vse potrebne ukrepe iz varnosti in zdravja pri delu, da lahko nemoteno izvajamo prevzem in izdajo blaga.
  • Smo v stalnem stiku z dobavitelji, ki večino blaga odpremljajo po ustaljenih postopkih, saj so tudi sami prilagodili delovni proces.
  • Prosimo vas, da svoja naročila, če le lahko, oddate preko spleta, hkrati pa smo za vsa vprašanja in podporo dosegljivi na 080 22 75 in prodaja@zavas.com.

Tako kot vsi državljani, ne samo Slovenije, ampak celega sveta, držimo pesti, da bomo virus zaustavili in da bomo zaživeli naprej še bolje, kot smo v preteklosti.

Istočasno vas obveščamo, da smo danes odpremili donacijo v višini 500.000 kosov zaščitnih rokavic Virea, namenjenih za biološko zaščito, na Upravo Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Želimo vam vse dobro in zdravje vam in vašim najbližjim.

Ekipa Zavas


 

Zadnje objave

Spletna trgovina ZAVAS posluje tekoče

Spletna prodaja ZAVAS poteka tekoče. Izdelki so na zalogi. Dobava je takojšnja. Prodajna podpora je dosegljiva na prodaja@zavas.com ter tudi na 080...

Podjetje ZAVAS in Rdeči križ Slovenije sta sklenila pogodbo za donacijo pol milijona zaščitnih rokavic

Sporočilo za javnost
Trzin, 18. 3. 2020

Podjetje ZAVAS in Rdeči križ Slovenije sta sklenila pogodbo za donacijo pol milijona zaščitnih...

Obvestilo paketne distribucije DPD, dostavne službe naše spletne trgovine

Objavljamo obvestilo paketne distribucije DPD, dostavne službe spletne trgovine zavas.si. 
 
DPD kurirji do nadaljnjega ne bodo vstopali...

Začasno zaprtje trgovin ZAVAS, spletna trgovina posluje normalno

Skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki ga je sprejela Vlada...

Sprememba delovnega časa v BTC City Ljubljana in BTC City Murska Sobota

Naši trgovini v BTC Cityju v Ljubljani in BTC-ju v Murski Soboti od danes poslujeta s skrajšanim delovnim časom skladno z uredbo družbe...

Podpora kupcem

0802275

 

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - petek:
7:30-16:00
 

e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
f: 01 5610 430

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutev

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačila

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveGradbeno dvigaloZARGES Stairs and PlatformsDelovni odri

Košarica je prazna
SloEngHrv