Nova Splošna pravila poslovanja s kartico Kluba ZAVAS

2. marec 2020


Nova Splošna pravila poslovanja s kartico Kluba ZAVAS



Splošna pravila poslovanja s kartico Kluba ZAVAS

Osnovna pravila
Pravne osebe in fizične polnoletne osebe se lahko včlanijo v Klub ZAVAS in tako postanejo imetnik kartice Kluba ZAVAS s  tem, da se  naročijo na e-novice (e-newsletter) podjetja ZAVAS in izpolnijo pristopnico v Klub ZAVAS v trgovinah Zavas.
Zavas d.o.o. je izdajatelj in lastnik kartice, ki jo izda ob včlanitvi. Pridobitev kartice Kluba ZAVAS je za imetnika brezplačna.

Varstvo podatkov in obveščanje
Kartica Kluba ZAVAS ni prenosljiva med fizičnimi osebami. Pri pravnih osebah lahko isto kartico Kluba ZAVAS uporabljajo različni predstavniki podjetja.  
Tako fizične kot pravne osebe so vabljene, da v 8 dneh po spremembi podatkov, ki so pomembni za poslovanje s kartico Zavas (naslov, telefonska številka…), spremenjene podatke posredujejo  izdajatelju.
Zavas d.o.o. se obvezuje, da bo pridobljene osebne podatke imetnika kartice oziroma članov Kluba ZAVAS uporabljal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov

Veljavnost kartice Kluba ZAVAS
Kartica Kluba ZAVAS velja v fizičnih trgovinah družbe ZAVAS d.o.o. Kartica Zavas je veljavna do pisnega preklica izdajatelja. Ob preklicu imetnik kartice izgubi pravico do koriščenja vseh bonitet.

Pogoj za koriščenje ugodnosti
Pogoj za koriščenje ugodnosti, ki jih prinaša kartica Kluba ZAVAS je, da kartico Kluba ZAVAS predložite prodajnemu svetovalcu ob nakupu v trgovini. Kartico Zavas lahko pokažete v fizični obliki. 

Ugodnosti
Kartica Kluba ZAVAS prinaša naslednje ugodnosti  - ob včlanitvi v Klub ZAVAS je stranka deležna 3% popusta na celoten. Člani Kluba ZAVAS prejemajo po pošti redno, enkrat mesečno posebne ponudbe, ki so namenjene samo članom Kluba ZAVAS v maloprodajni mreži poslovalnic Zavas.
 
Izguba kartice Kluba ZAVAS
Izgubo kartice Kluba Zavas je potrebno prijaviti na sedež podjetja ZAVAS d.o.o., Špruha 19, 1236 Trzin (telefon 01 5610 420, 080 22 75 in e-poštni naslov prodaja@zavas.si). Novo kartico Zavas boste lahko prevzeli v trgovini ZAVAS po lastni izbiri.

Veljavnost Splošnih pravil poslovanja s kartico kluba ZAVAS
Izdajatelj si pridržuje pravico spreminjanja Splošnih pravil. Spremenjena Splošna pravila pričnejo veljati s trenutkom objave. Veljavna Splošna pravila so objavljena na prodajnih mestih in na spletni strani www.zavas.si. Z uporabo kartice Kluba ZAVAS po objavljenih spremembah potrjujete, da se z njimi strinjate.

Obdelava osebnih podatkov
Točnost podatkov
Kartico Kluba ZAVAS je mogoče pridobiti le pod pogojem, da je prijavitelj družbi ZAVAS d.o.o. na pristopnici zapisal točen e-naslov, s katerim se naroča na e-novice ZAVAS, in druge točne podatke pri prijavnici.

Vrste podatkov in nameni njihove obdelave
S predložitvijo kartice Kluba ZAVAS v uporabniškem računu imetnika zabeleži podatke o posameznem nakupu (izdelki, cena, datum, čas in kraj nakupa, sredstvo plačila) in koriščenju ugodnosti (npr. kupon, popust, ipd). Zavas te podatke potrebuje, da:
•    članom Kluba ZAVAS zagotavlja uveljavljanje pravic iz kartice Kluba Zavas (oblikovanje prilagojenih ponudb, ugodnosti in kuponov, obveščanje imetnika o ponudbah, ki ga zanimajo, ipd);
•    analizira in preučuje nakupovalne navade, za namen optimiziranja ponudbe in stroškov ter dvig zadovoljstva kupcev;
•    rešuje morebitne težave ali nepravilnosti pri plačilni transakciji ali neuspeli transakciji ob oz. po opravljenem nakupu oz. napaki pri obračunu blaga in pri reševanju prijav težav imetnika kartice Zavas ali reklamacijah;
•    obvešča imetnike o tehničnih in pravnih vprašanjih uporabe kartice Zavas;
•    občasno pozove imetnike k izpolnitvi anket o zadovoljstvu z uporabo kartice Zavas, uporabniški izkušnji v trgovinah Zavas d.o.o. ali posameznih kupljenih izdelkih.
 
Pravica dostopa
Fizične osebe, ki uporabljajo kartico Kluba ZAVAS, imajo pravico preveriti ali zbiramo osebne podatke in v tem primeru pravico tudi do vpogleda v te podatke.
Če kot fizična oseba, posameznik, želite, da preverimo ali o vas zbiramo osebne podatke, lahko to pisno zahtevate po elektronski pošti na naslov: prodaja@zavas.si.

Pravica do izbrisa (»pravica do pozabe«)
Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da brez nepotrebnega odlašanja izbrišemo njegove osebne podatke, ZAVAS pa ima obveznost osebne podatke brez nepotrebnega odlašanja izbrisati v naslednjih primerih:
•    posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, obdelavi ugovarja (glejte pravico do ugovora),
•    če posameznik prekliče privolitev, na podlagi katere poteka obdelava,
•    osebni podatki so bili obdelani nezakonito,
•    osebne podatke je treba izbrisati zaradi izpolnitve zahtev v predpisih.
Izbrisa ne bomo izvedli, če je obdelava osebnih podatkov potrebna:
•    za izpolnjevanje pravne obveznosti obdelave na podlagi predpisov,
•    za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.
Če posameznik želi, da njegove osebne podatke izbrišemo, lahko to pisno zahteva. Pravico do izbrisa je možno uveljavljati samo v primerih, ki so našteti zgoraj.

Pravica do popravka
Posameznik, fizična oseba, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da brez nepotrebnega odlašanja popravimo njegove netočne osebne podatke.
Ob upoštevanju namenov obdelave imate pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave.

Pravica do ugovora
Ker osebne podatke obdelujemo za namene neposrednega trženja, posamezniki, fizične osebe, na katerega se nanašajo osebni podatki, imajo pravico, da ugovarjajo obdelavi njihovih osebnih podatkov za namene takega trženja, vključno z oblikovanjem profilov, kadar je povezano s takim neposrednim trženjem.
ZAVAS bo v primeru ugovora za prejemanje e-novic ZAVAS ustavil pošiljanje e-novic posamezniku, ki se je od njih odjavil, s čimer bo prekinjeno tudi posameznikov članstvo v Klubu ZAVAS in koriščenje ugodnosti.
 
Pravica do omejitve obdelave
Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da omejimo obdelavo v primeru:
•    če oporeka točnosti podatkov, in sicer za obdobje, ki omogoča preveriti točnost osebnih podatkov,
•    je obdelava nezakonita in posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, nasprotuje izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe,
•    osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, temveč jih za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov potrebuje posameznik, na katerega se nanašajo,
•    posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, vloži ugovor v zvezi z obdelavo, dokler ni ugotovljeno ali naši zakoniti razlogi kot upravljavca prevladajo nad vašimi razlogi kot posameznika.
 
Če posameznik zahteva omejitev iz navedenih razlogov, potem Zavas lahko podatke le še shranjuje, vse druge vrste obdelav pa lahko izvaja le:
•    s privolitvijo posameznika, na katerega se ti nanašajo,
•    za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov,
•    zaradi varstva pravic druge fizične ali pravne osebe ali
•    zaradi pomembnega javnega interesa Unije ali države članice.
 
Pred preklicem (torej prenehanjem) omejitve obdelave osebnih podatkov moramo o preklicu omejitve obvestiti posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.
 
Če smo zavrnili zahtevo po izbrisu podatkov ali če posameznik želi le omejiti obdelavo njegovih osebnih podatkov, lahko pisno zahteva, da omejimo obdelavo njegovih osebnih podatkov. Pravico do omejitve lahko uveljavlja samo v omejenih primerih, ki so našteti zgoraj.
 
Pravica do pritožbe nadzornemu organu
Brez poseganja v katero koli drugo upravno ali pravno sredstvo ima posameznik, fizična oseba, na katerega se nanašajo osebni podatki, pravico, da vloži pritožbo pri nadzornem organu, zlasti v državi članici, v kateri ima stalno prebivališče, v kateri dela ali v kateri je domnevno prišlo do kršitve, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Nadzorni organ, pri katerem je vložena pritožba, bo pritožnika obvestil o stanju zadeve in odločitvi o pritožbi, vključno z možnostjo pravnega sredstva na podlagi 78. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov.
Posameznik, fizična oseba, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da vloži pritožbo na naslov Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si.  Informacijski pooblaščenec bo skladno s predpisi obvestil o stanju zadeve in odločitvi o pritožbi.

Pravica do prenosljivosti
V določenih primerih ima posameznik, fizična oseba,  pravico, da v  strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki prejme osebne podatke, ki se nanašajo nanj in jih je posredoval upravljavcu. Pod določenimi pogoji lahko zahteva, da se ti podatki posredujejo drugemu upravljavcu.

Obdelovalci osebnih podatkov
Obdelovalec osebnih podatkov je ZAVAS, poslovne rešitve, d.o.o., Špruha 19, 1263 Trzin, prodaja@zavas.com.

Posredovanje osebnih podatkov
Osebnih podatkov Zavas ne bo posredoval tretjim osebam ali v tretje države, razen v primerih, ki jih določa zakon, kar se nanaša predvsem na primere, če bi podatke zahtevale za to pooblaščene osebe oziroma organi.

 

Zadnje objave

Prilagojen delovni čas nekaterih poslovalnic v petek, 12.01.2023

V petek, 12.01.2023 bodo imele nekatere od naših poslovalnic prilagojen delovni čas.
Seznam poslovalnic in delovni čas je objavljen spodaj.
Hvala...

Nizke temperature so tu! Poskrbite za toplo in suho obutev!

 
 

Predstavljamo širok izbor zimske obutve, opremljene z membrano ali toplo podlogo, v kateri boste na varnem, toplem in suhem ne...

Helly Hansen Lifa Merino delovna podoblačila

 
 
Delovna podoblačila HH LIFA Merino zagotavljajo izolacijo in uravnavanje vlage s 100% LIFA vlakni. LIFA je ultra...

Zaščitite se pred mrazom s Helly Hansen Haag/Manchester jakno!

Jakna Haag/Manchester in podloga Red Lake skupaj predstavljata popularno in praktično kombinacijo, ki jo lahko uporabljate pozimi,...

Akcijska ponudba izbranih modelov bund HH v mesecu novembru!

 

V veliki akcijski ponudbi delovnih bund, zimskih jaken in termoflisov smo pripravili izbor modelov Helly Hansen, med katerimi najdete...

Podpora kupcem

0802275

PRODAJNA PODPORA:

T: 01 5610 420

E: prodaja@zavas.com

E: narocila@zavas.com

REKLAMACIJE:

T: 01 5610 422

E: reklamacije@zavas.com

VARNO DELO NA VIŠINI:

T: 01 5610 443

E: visina@zavas.com

DELOVNI ČAS - PISARNE

Ponedeljek - četrtek:

7:30 - 15:30

Petek:

7:30-15:00
 

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutevObutev za splošno uporabo

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačilaOblačila za enkratno uporabo

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveDelovni mobilni zložljivi odri

Košarica je prazna
SloHrv