Ob nakupu čevljev Monitor vam podarimo zimsko kapo Monitor

14. januar 2020


Ob nakupu čevljev Monitor vam podarimo zimsko kapo Monitor 

 

Ob nakupu čevljev Monitor vam podarimo zimsko kapo Monitor. Ponudba velja od 15. 1. 2020 v fizičnih trgovinah Zavas do porabe zalog zimskih kap Monitor. Količine so omejene.

Čevlji švedske znamke Monitor so novi tip zaščitne obutve. Nastali so na osnovi tehničnih značilnosti pohodniških čevljev.

Švedsko znamko Monitor poganjajo izkušnje in poglobljeno znanje o anatomiji stopala v kombinaciji z najnovejšo tehnologijo izdelave obutve.

Skrbno izbrani materiali, kvalitetna izdelava in inovativnost zagotavljajo tehnično dovršeno obutev, ki jo odlikujejo majhna teža, dobra zračnost in absorpcija udarcev. Čevlji Monitor zagotavljajo udobje več kot osem ur na dan.

Pri Monitorju dajejo poseben poudarek oblikovanju. Oblikovanje edinstvene vizualne identitete in sloga je usklajeno z zagotavljanjem kakovosti in funkcionalnosti.

Monitor je v kratkem času postal eden največjih proizvajalcev zaščitne obutve v Skandinaviji. To so čevlji, ki so ustvarjeni za vse, ki jim je pomembno, kaj imajo na nogah.

 

Zadnje objave

Odprli smo trgovino v Murski Soboti

ZAVAS je v petek, 28. 2. 2020, odprl nov prodajno svetovalnega centra Zavas v Murski Soboti v trgovskem centru BTC v Nemčavcih.

Umik izdelkov za respiratorno zaščito dihal

Umik izdelkov za respiratorno zaščito dihal

Inventura v trgovinah Zavas v petek, 3. 1. 2020

 

 
Zaradi inventure bodo naše trgovine zaprte v petek, 3. 1. 2020.

Naš distribucijsko logistični center pa bo zaradi inventure zaprt...

Velika prednovoletna akcija zimske zaščitne obutve in delovnih oblačil

 
V veliki prednovoletni akciji zimske zaščitne obutve in delovnih oblačil boste našli 50 artiklov s popusti do -30%. Med najbolj vročimi...

Podpora kupcem

0802275

 

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - petek:
7:30-16:00
 

e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
f: 01 5610 430

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutev

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačila

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveGradbeno dvigaloZARGES Stairs and PlatformsDelovni odri

Košarica je prazna
SloEngHrv