Varnost zagotavljamo že 25 let

16. julij 201816. julija 2018 podjetje ZAVAS praznuje 25. obletnico obstoja.

Zgodba družinskega podjetja se je začela leta 1993 z idejo o zaščiti delavcev na delovnem mestu.
Takrat v Sloveniji še ni bilo podjetja s kakovostno osebno varovalno opremo in ustanovitelja Barbara in Janez Hadalin sta zaznala priložnost in začela udejanjati svojo filozofijo:
delavcem ponuditi kakovostna in udobna delovna oblačila ter obutev, v kateri se bodo počutili varno in udobno.

Z Barbaro in Janezom smo opravili zelo prijeten intervju, v katerem sta nam razkrila njune začetke in zanimiva dejstva o podjetju.

Začelo se je v domači kuhinji

Ob ustanovitvi podjetja pri izbiri imena za podjetje nista dolgo razmišljala: v ime sta ubesedila najvišjo vrednoto podjetja: ZAVAS, kar pomeni za vas, kupce.


Prvo leto obstoja sta delovala sama in že takrat pridobila kar nekaj velikih in ključnih kupcev, s katerimi podjetje Zavas sodeluje še danes.
S pozitivno naravnanostjo, veliko željo in zaupanjem v svojo vizijo sta v Evropi iskala poslovne partnerje za kakovostno osebno varovalno opremo. Mlada in neizkušena, a odločna sta zelo hitro prepričala belgijske in francoske proizvajalce, ki so jima zaradi entuziazma, močne volje in podjetne žilice zaupali.

Janez Hadalin: »Zaupanje je osnova v poslu, saj smo ljudje tisti, ki vzpostavljamo odnose in določamo pravila medsebojnega sodelovanja. Danes nam zaupa že več kot 10.000 kupcev in mislim, da je to velik pokazatelj našega dobrega delovanja, saj je naš cilj spodbujati varnost in zaščito«.

Vedno sta ju vodila jasna vizija in entuziazem

Še kako živo se ustanovitelja spominjata svojih začetkov v prodaji: »Večina poslovnih obiskov je bila neuspešnih, najpogostejši odgovor je bil, da imamo že vse urejeno. Bilo je težko, turbulentno, ampak če vztrajaš pri tem, v kar verjameš in si temu popolnoma predan, se posledično stvari zgodijo. V življenju je tako, da ti vedno nekaj pride nasproti in na tebi je, da zagrabiš ali spustiš«.

ZAVAS je družinsko podjetje, kar je na razvoj in delovanje podjetja vplivalo pozitivno. »Skupni cilji, vizija in vrednote te pripravijo do tega, da bolj razumeš« pravi Barbara, ob tem pa Janez dodaja, da je v obdobju rasti podjetja veliko čeri: »Veliko lažje je, če skupno zgodbo gradiš in ustvarjaš z nekom, ki ga poznaš in razumeš, posledično je veliko več sprejemanja. Naju še vedno povezuje skupen interes – to je varnost in zadovoljstvo delavca«.

Prav vsako zmanjšano tveganje in preprečena poškodba pri delu je za nas velik uspeh, zato se bomo še naprej trudili ZA VAS.


Glavni mejniki podjetja ZAVAS

  • 1993 - ustanovitev podjetja
  • 1994 - prvi zaposleni v skladišču
  • 1995 - imeli lastno proizvodnjo za izdelavo delovnih oblačil
  • 2004 - ena izmed prvih profesionalnih spletnih strani v Sloveniji za B2B kupce
  • 2009 - prva maloprodajna trgovina v Sloveniji
  • 2015 - odprli trgovino v Zagrebu
  • 2018 - 25. obletnica

Danes podjetje ZAVAS oblikuje skoraj 50 sodelavcev.
Vsi sledimo vrednotam podjetja: naše kupce oskrbeti z najboljšo osebno varovalno opremo, v kateri se bodo počutili varno in tudi udobno.

Nudimo vam celostne storitve:
-    ZAVAS Just in time safety®
-    Izvedba projekta – montaža VDV
-    Strokovna izobraževanja VDV
-    Direktna prodaja za vso Slovenijo
-    Skrb za celostno podobo / emblemiranje
-    Spletna trgovina ZAVAS
-    Prodajno – svetovalni centri
-    Periodični pregled VDV
-    Usposabljanje uporabnikov VDV
-    Projektiranje rešitve VDV
-    Ocenjevanje tveganja VDV
-    Pregled stanja / svetovanje VDV

25 zanimivih dejstev o nas ZAVAS
V prijetnem klepetu smo zbrali tudi 25 zanimivih dejstev o podjetju ZAVAS, ki vam jih bomo do konca leta ob petkih razkrivali na naši Facebook strani.

Vabljeni, da nas spremljate na Facebook strani >>
Zadnje objave

Okrepite podobo vašega podjetja in ekipe

 
 
Okrepite podobo podjetja in ekipe
Ob nakupu v Zavasu lahko naročite emblemiranje oblačil z izbranim logotipom v obliki vezenja in...

Svetovni uspeh Štefana Hadalina

Takole je Štefan Hadalin pri svojih 19 letih pred štirimi leti v Wengnu prišel do svoje prve zaključene tekme v svetovnem pokalu in...

Helly Hansen Workwear - več kot 140 let inovacij

Ko nosite delovna oblačila Helly Hansen workwear, koristite več kot 140 let izkušenj in neprestanih inovacij s ciljem varnosti, udobnosti in...

Prednovoletni kupon za 20-odstotni popust za izdelek po vaši izbiri

 
V zahvalo za pozornost, ki jo namenjate našim novicam, Facebooku in spletni strani, in za zaupanje v našo ponudbo vam pošiljamo kupon za...

Zavas vnovič z boniteto oceno AAA

Zavas je vnovič ocenjen z najvišjim razredom bonitetne odličnosti AAA.

Podpora kupcem

0802275

 

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - četrtek:
7:00-16:30
petek:
7:00-14:00
e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
f: 01 5610 430

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutev

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačila

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveGradbeno dvigaloZARGES Stairs and PlatformsDelovni odri

Košarica je prazna
SloEngHrv