Večnamenske alu lestve - lestve Zarges


LestveLestve nemškega proizvajalca ZARGES zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti in kakovosti, nanje pa se lahko zanesete tudi po večletni uporabi. Zarges se vam predstavlja s serijama Z 300 in Z 200.

Serija Z 300 je prilagojena vašim potrebam in zasnovana za visoke zahteve. Ponuja široko izbiro, vrhunsko kvaliteto in obširno komfortno opremo – kot so naprimer patentirani, obojestransko oblazinjeni klini lestev.

Serija Z 200 izpolnjuje enake, visoke standarde kakovosti, vendar je zasnovana bolj preprosto, skromno in ima standardno opremo. Je cenovno ugodnejša rešitev, ki ponuja najpomembnejše proizvode klasičnega programa lestev.

VEČNAMENSKE LESTVE

lestve3 DELNE LESTVE

3-delne lestve so izredno funkcionalne ob enem pa tudi zelo varne in stabilne.

Lastnosti:

 Stranice iz aluminijastih ekstrudiranih profilov in rebrasti klini s široko pohodno površino, zveza klin-stranica s pomočjo zelo čvrstega kakovostnega priviha ZARGES, varovanje razpona z zelo čvrstim trakom iz perlona z všitim pritrdilnim pasom.

Področje uporabe: krovstvo, gradbeništvo, industrija, vzdrževalci

lestve zargesFunkcionalnost 3 delnih lestev se kaže na vsakem koraku. Lahko jo uporabljate kar na 6 različnih načinov: Kot prislonska lestev, obojestransko pohodna dvokraka lestev, stopničasta lestev, 3-delna večnamenska lestev, 2-delna prislonska lestev in kot 3-delna prislonska lestev

 

 

4 DELNE LESTVE

večnamenske lestve4-delne lestve so uporabne pri kompaktnih transportnih merah. Lestve so izredno prilagodljive ob enem pa tudi zelo stabilne in varne. Stranice so iz aluminijastih ekstrudiranih profilov za največjo stabilnost.

Transportne mere so zelo primerne, saj lahko lestev pospravite v skoraj vsak prtljažnik.

Uporabljajo se lahko kot prislonska lestev, kot obojestansko dostopna dvokraka lestev ali kot praktična delovna ploščad.

Morda vas zanima tudi

Dodatne informacije o osebni varovalni opremi

V dodatnih vsebinah želimo predstaviti vse ostale podrobnosti, ki jih kot uporabniki delovne zaščitne opreme iščete.

Podpora kupcem

0802275

 

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - petek:
7:30-16:00
 

e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
f: 01 5610 430

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutev

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačila

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveGradbeno dvigaloZARGES Stairs and PlatformsDelovni odri

Košarica je prazna
SloEngHrv