Delovne hlače BP


Delovne hlače so najpogosteje uporabljen del delovne obleke. Delovne hlače poleg tega, da ščitijo noge pred umazanijo in lažjimi poškodbami, z mnogimi funkcionalnimi žepi in zankami nosijo tudi funkcijo delovnega pripomočka.

Delovne hlače blagovne znamke BP so najraličnejših krojev in barv. Delovne hlače BP so nekaj več. So trpežne, kakovostne, modne in v svoji raznolikosti primerne za vsakogar.

                           Delovne hlače BP

 

Delovne hlače kolekcije BPerformance nudijo odličen izgled v treh različnih barvni kombinacijah, visokokakovostno izdelavo in robustno platneno tkanino, ki zagotavljavzdržljivost oblačil, ergonomsko prileganje, ogromno praktičnih detajlov pa vam nudi udobje in svodobdno gibanje ter funkcionalnost pri vašem delu.

V kolekciji BPerformance so štirje modeli hlač. Dva modela klasičnih hlač na pas, pri čemer so ene brez žepa za kolenčnike druge pa z žepom za vstavitev ščitnikov kolen, ki so ojačani s Cordura tkanino.

Model farmer hlač ali hlač z naramnicami je prav tako brez žepa za kolenčnike. Zadnji model pa dopolnjuje linijo in vam nudi ustreznost oblačil skozi vse letne čase, to so kratke delovne hlače.

Delovne hlače

 

 

 

Morda vas zanima tudi

Dodatne informacije o osebni varovalni opremi

V dodatnih vsebinah želimo predstaviti vse ostale podrobnosti, ki jih kot uporabniki delovne zaščitne opreme iščete.

Podpora kupcem

0802275

 

DELOVNI ČAS - PISARNE

ponedeljek - petek:
7:30-16:00
 

e: prodaja@zavas.com
t: 01 5610 420
f: 01 5610 430

Poiščite trgovino

Katalogi

Katalogi

Legenda

Ugodni popusti za večje nakupe.

Popusti veljajo za redne cene artiklov. Popusti se ne seštevajo.

DELOVNI ČEVLJINizki delovni čevljiPolvisoki delovni čevljiVisoki delovni čevljiSandali za deloNatikači in cokli za deloŠkornjiDodatki za zaščitno delovno obutev

DELOVNE OBLEKEDelovna oblekaSezonska delovna oblekaZaščitna delovna oblekaDodatki k delovnim oblekamOblačila za zdravstvoOblačila za gostinstvo in turizemHACCP delovna oblačila

ZAŠČITNE ROKAVICERokavice za fina mehanska delaRokavice za groba mehanska delaRokavice za protiurezno zaščitoUsnjene in tehnične rokavice za mehansko zaščitoRokavice za zaščito pred minimalnimi rizikiTemperaturno odporne zaščitne rokaviceVarilske rokaviceRokavice za zaščito pred mrazomRokavice za zaščito pred vibracijamiRokavice za enkratno uporaboRokavice za zaščito pred neagresivnimi tekočinamiRokavice za živilsko industrijoRokavice za zaščito pred kemikalijamiRokavice za zaščito pri delu pod elektr.napetostjoDodatki za zaščito rok

ZAŠČITA GLAVEZaščita oči in obrazaZaščita dihalZaščita sluhaZaščita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsZabojniki za transport in shranjevanje

VARNO DELO NA VIŠINIOsebna varovalna opremaLestveGradbeno dvigaloZARGES Stairs and PlatformsDelovni odri

Košarica je prazna
SloEngHrv